mr. J. Zandberg – Zandberg advocaten

Zandberg advocaten is een ambitieus advocatenkantoor met een informele sfeer. Twee gedreven advocaten hebben hart voor uw zaak. U kunt voor vrijwel alle juridische problemen bij het kantoor terecht. (deskundige ondersteuning). Advocaat mr. J. Zandberg en advocaat mr. J. Welles staan u graag bij in juridische procedures op allerlei terreinen.

Voor ondernemer en particulier zijn wij de aangewezen advocaat. Uw advocaat staat u bij in procedures over bijvoorbeeld overeenkomsten, huurrecht, arbeidsrecht, bouwrecht, strafrecht, bestuursrecht en incasso’s. Ook voor echtscheiding en alimentatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor nagenoeg alle juridische zaken kunt u bij onze advocaten terecht. Wij geven advies, voeren procedures, bijvoorbeeld kort geding. Het grootste deel van onze cliënten is afkomstig uit Zevenaar, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Westervoort en Didam.Echtscheiding, einde relatie, alimentatie, kinderen

Zandberg advocaten kan u helpen bij uw echtscheiding en bij het beëindigen van uw relatie. De advocaat kan alleen voor u optreden, maar kan ook voor u en uw (ex-)partner samen optreden (bijvoorbeeld mediation). Bij het einde van de relatie moet veel geregeld worden. Uw advocaat kan u helpen wanneer het gaat om de verdeling van de gemeenschappelijke spullen. Ook wanneer u eerder gescheiden bent, kunnen nu de alimentatie en de omgang weer aan de orde komen.

Echtscheiding, einde relatie
Indien uw relatie tot een einde komt, moet er veel geregeld worden. Soms gaat dat met conflicten gepaard. Het is verstandig om tijdig een advocaat in te schakelen. De advocaat kan alleen voor u optreden, maar kan ook voor u en uw (ex-)partner samen optreden (bijvoorbeeld mediation). Een echtscheiding of de beëindiging van een relatie kan soms heel moeizaam verlopen. Met goede wil van twee kanten kan het in overleg worden geregeld. Het hoeft geen vechtscheiding te worden.

De echtscheiding of het einde van samenwoning heeft veel gevolgen. Wanneer er kinderen zijn, moet in beginsel door de ouders een ouderschapsplan worden opgesteld. De advocaat kan u daarbij helpen.

Verdeling
Bij verdeling wordt vaak gedacht aan de verdeling van de spullen in de woning en aan de auto. Er moet meestal veel meer verdeeld worden. Wie blijft er in de woning? Moet de woning verkocht worden? Blijft er geld over of een schuld? Ook de gemeenschappelijke spaargelden en schulden moeten verdeeld worden. Ook de verdeling van het pensioen komt aan de orde.

Alimentatie
De alimentatie komt niet alleen aan de orde bij het einde van de relatie, ook later kan de alimentatie gewijzigd moeten worden. Er zijn twee soorten alimentatie: partneralimentatie en kinderalimentatie. De kinderalimentatie gaat voor de partneralimentatie. Bij het einde van de relatie wordt de alimentatie berekend. Wanneer er later een wijziging optreedt in bijvoorbeeld inkomen, kosten of gezinssamenstelling, kan dat reden zijn voor aanpassing van de alimentatie. Uw advocaat kan u hierover informe

Kantoornaam: Zandberg advocaten

Naam: mr. J. Zandberg

Telefoonnummer: 0316-225225

Faxnummer: 0316-228212

Straat: Grietsestraat 47

Postcode en plaats: 6901 GS Zevenaar

Toevoegingszaken: Ja

Rechtsgebied(en): ondernemingsrecht, bouwrecht, alimentatie, echtscheiding, huurrecht, incasso, procedures

Arondissement: Arnhem

Advocaat sinds: 1999

Universiteit: Tilburg

Website: http://www.zandbergadvocaten.nl

Twitter: http://www.twitter.com/

E-mailadres: info@zppa.nl

Gebruik Google Maps om uw route te plannen naar Zandberg advocaten te Zevenaar.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply