Mr. Hugo Heerebout – Heerebout Advocatuur

Voor allerlei zaken op het gebied van arbeidsrecht, bedrijfsrecht, onroerend goed en bouwrecht, contracten, incasso’s, personen, familierecht, erfrecht en strafrecht. Ook adviezen en procedures, waaronder beslagleggingen, kort geding en failissementsaanvragen. Met Heerebout Advocatuur huurt u vijfentwintig jaar juridische ervaring in tegen een redelijk uurtarief. Het kantoor is gevestigd in Nieuw Vennep waar Hugo Heerebout de meest gewaardeerde en bekendste advocaat van de Haarlemmermeer zit. Regelmatig wordt het kantoor ingeschakeld voor een second opinion.

Hugo Heerebout heeft landelijke bekendheid gekregen met een aantal geruchtmakende zaken, zoals de zaak van de aanslag op Koninginnedag 2009 en de daarna onjuiste berichtgeveving in de media. Hugo Heerebout heeft een grote score van gewonnen zaken. Ook tegen grote advocatenkantoren met gespecialiseerde secties zijn vele zaken gewonnen.

Heerebout vermijdt zaken die kansloos zijn en die de client meer emoties kosten dan ze in geld opleveren. De psychologische kant van de zaak wordt daarmee recht gedaan. Ook Onderhandelen en mediation, bijvoorbeeld in scheidingszaken, is een sterke kant van deze all-round advocaat. Advocaat Nieuw Vennep: ga naar Heerebout Advocatuur.

Kantoornaam: Heerebout Advocatuur

Naam: Mr. Hugo Heerebout

Telefoonnummer: 0252620557

Faxnummer: 0252620449

Straat: St Anthoniusstraat 1 F

Postcode en plaats: 2152 BA Nieuw Vennep

Toevoegingszaken: Nee

Rechtsgebied(en): Privaatrecht, strafrecht

Arondissement: Haarlem

Advocaat sinds: 1999

Universiteit: EUR

Website: http://www.heerebout-advocatuur.nl

Twitter: http://www.twitter.com/

E-mailadres: info@heerebout-advocatuur.nl

Gebruik Google Maps om uw route te plannen naar Heerebout Advocatuur te Nieuw Vennep.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply